hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Narin cinayetinde adım adım sona doğru

    KAYNAKMutlu Doğan Akbaş/ Cnnturk.com Muhabiri

    Narin Güran cinayetinin ardındaki sır perdesi kalkıyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma hakkında konuştu. Cinayet öncesi ve sonrasında kim kiminle konuştu belirlendi. Cinayete dair tüm detayları CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ değerlendirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Diyarbakır'da kan donduran Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada teknik incelemelerde son aşamaya gelindi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, baz çakışmaları sayesinde olayın tüm detaylarının aydınlatıldığını ve iddianame hazırlıklarının başladığını açıkladı.

    Narin cinayetinde adım adım sona doğru

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, konuya ilişkin yaptığı açıklamada teknik incelemelerde önemli bir aşamaya gelindiğini duyurdu. HTS kayıtları tespit edildi. Geriye dönük olarak o bölgede kimlerin kimlerle konuştuğu belirlendi.

    Narin cinayetinde adım adım sona doğru

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ konuyla ilgili, “Tabi Adalet Bakanı Yılmaz Tunç soruşturmanın tamamlandığını, cinayetin çözüldüğünü, iddianamenin de yazılma aşamasında olduğunu söyledi. Peki Narin nerede öldürülmüş? Kendi evinde öldürülmüş. Hep iddialar vardı, ahır olabilir, Nevzat’ın evi olabilir diye. Ama son dakika önemli bir bilgiyle Narin’in artık kendi evi içinde öldürüldüğü bilgisine ulaştık. Peki bu saatte yani cinayetin işlendiği saatler aralığında Narin’in evinde kim var? Cinayete ortak olan kişiler kimler? 4 kişi var. İlki Salim Güran, muhtar. İki anne Yüksel Güran. Üç ağabey Enes Güran ve dört burası şaşırtıcı, sürpriz Nevzat Bahtiyar. Yani alt komşu” şeklinde konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haber adv-arrow