hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Narin cinayetinde 7 dakika 28 saniyelik kritik detay

    KAYNAKCNN TÜRK

    8 yaşındaki Narin cinayetinde gözler TÜBİTAK tarafından geri getirilmeye çalışılan kamera kayıtlarına çevrilmişken cinayete dair yeni bir detay ortaya çıktı. Narin'in bulunduğu dereyi gören askeri üs bölgesine ait kamera kayıtlarına ulaşıldı. Bir kısım çözümü yapılan görüntülerde itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın 7 dakika 28 saniyelik görüntüsü tespit edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Narin cinayetinde sanıklar sessiz, düğüm hala çözülmüş değil. O düğümün kilit ismi itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın, Narin'in cesedini bıraktığını söylediği dere kenarında 7 dakika boyunca ne yaptığı ortaya çıktı.

    Cinayetin işlendiği Tavşantepe'de güvenlik kameraları mercek altında. Köyü gören askeri üs bölgesine ait kamera kayıtlarında itirafçı Bahtiyar'ın 7 dakika 28 saniyelik görüntüsü tespit edildi.

    Narin cinayetinde 7 dakika 28 saniyelik kritik detay

    Soruşturma dosyasına giren o görüntülere göre cesedi dereye bıraktığını söyleyen Nevzat Bahtiyar, aracıyla dere yakınına gittiği aracının yönünü değiştirip, ağaçların altına park etti ve Narin’in cesedinin bulunduğu çuvalla dere kıyısına doğru yürüdü.

    Bunu destekleyense uydu görüntüleri oldu. İddiaya göre Bahtiyar, kucağında cesetle 150 metre yürüdü, ağzını bağladığı çuvalla bekledi ve bu bekleyişin ardından çuvalı üstüne taş yığıp dereye bıraktı. Amacı ise sakladığı cesedin suda hızla çürümesini sağlamaktı, ardından aracıyla bölgeden uzaklaşıp Çarıklı beldesi yönüne hareket etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Narin cinayetinde 7 dakika 28 saniyelik kritik detay

    Ayrıca amca Salim Güran ile Nevzat Bahtiyar’ın 21 Ağustos günü cep telefonu sinyalleriyle ilgili alan daraltmasıyla inceleme yapıldı. İncelemelerde itirafçı ve Salim Güran'ın, Narin'in güvenlik kameralarında son görüldüğü andan 13 dakika sonra saat 15.28 ile 15.46 arasında buluştukları tespit edildi. İkilinin 18 dakika sonra da ayrıldığı ortaya çıktı.

    Gözler TÜBİTAK’tan gelecek ve soruşturmayı aydınlatacak olan silinmiş görüntülere çevrilirken, dere bölgesinde olduğu tespit edilen iki kişinin kim oldukları da hala araştırılıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow