hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Narin cinayeti itirafçısı Nevzat Bahtiyar'dan yeni iddia

    Narin Güran'ın katledilmesinin üzerinden 1 ay geçti. Cinayeti kimin işlediği henüz ortaya çıkmadı ama soruşturmaya dair önemli bir gelişme yaşandı. Narin'in cansız bedenini dereye bıraktığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar, 3. kez adliyeye götürülerek ifade verdi. Peki, itirafçı bu kez ne dedi? Detaylar haberimizde...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    8 yaşındaki Narin'in ölüm nedeni belli oldu. Ancak kim ya da kimler tarafından öldürüldüğü hala bilinmiyor. Tavşantepe köyü sakinleri ve 12 tutuklu suskunluğunu sürdürürken, cinayetin ilk düğümü olarak nitelendirilen Nevzat Bahtiyar 3'üncü kez ifade verdi.

    Nevzat Bahtiyar, Narin'in cesedini çuvala koyup dereye bıraktığını itiraf etmiş, ifadelerinde amca Salim Güran'ın Narin'i öldürdüğüne işaret etmişti. Salim Güran'ın kendisini arayıp, "200 bin lira karşılığında Narin'in cansız bedenini Eğertutmaz Deresi'ne atmamı söyledi" demişti.

    BAHTİYAR: ÇOCUK ANNESİ VE AMCASININ İLİŞKİSİNİ GÖRDÜ

    Nevzat Bahtiyar tutuklu bulunduğu cezaevinden Diyarbakır Adliyesi'ne götürüldü. 3'ncü ifadesinde 4 saat sorgulanan Bahtiyar, olayları olayın sıcaklığı ve Salim Güran'ın tehditlerinden dolayı farklı anlattığını söyledi. Amca Salim'in Narin'in annesi Yüksel Güran ile ilişki yaşadığını, bunu gören Narin'i Salim'in boğarak öldürdüğünü iddia etti.

    Narin'in cesedinin cinayet sonrası kendisine verildiğini söyleyen Bahtiyar son ifadesinde, "Salim beni odalardan birine götürdüğünde Narin’in yerde hareketsiz yatar vaziyette olduğunu gördüm. Hatırladığım kadarıyla Narin'in ağzında köpük şeklinde bir sıvı vardı" dedi. Ayrıca Salim Güran'ın tehdit ederek kendisinden cesedi yok etmesini istediğini yineledi. Yüksel Güran'ın ise olay sırasında ağladığını dile getirdi. İtirafçı, Narin'i öldürmediğini, Salim'in cesedi teslim etmesi nedeniyle Eğertutmaz Deresi'ne bıraktığını anlattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Nevzat Bahtiyar ifadesinin ardından tekrar tutuklu bulunduğu cezaevine gönderildi. Soruşturma kapsamında 12 tutukludan birkaçından daha ifade alınacağı öğrenildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow