Muhsin Yazıcıoğlu'na 16. yıl anması
Büyük Birlik Partisi'nin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, bundan 16 yıl önce bir helikopter kazasında yaşamını yitirdi. Sevenleri ve yakınları kazanın 16. yılında, BBP Lideri Yazıcıoğlu'nu unutmadı.
Eski Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 16. yılında anıldı.
Yazıcıoğlu’nun helikopteri, 25 Mart 2009'da Yozgat’ın Yerköy ilçesinde düştü. Kötü hava koşulları nedeniyle ekipler çok geç ulaştı helikopter enkazına. Ulaşıldığında Yazıcıoğlu ve helikopterdeki 5 kişi çoktan hayatını kaybetmişti.
-MUHSİN YAZICIOĞLU İÇİN KUR'AN OKUNDU DUA EDİLDİ
Taceddin Dergahı'na defnedilen Yazıcıoğlu, aradan geçen 16 yılda unutulmadı. Eski BBP Lideri Yazıcıoğlu ve kazada hayatını kaybeden diğer 5 kişi sevenleri tarafından anıldı.
Taceddin Dergahı'nda bulunan mezarı başında anılan Yazıcıoğlu için Kur'an okundu, dua edildi. Birçok partilinin katıldığı anma programında konuşan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici yaptığı konuşmada, “Onun davasının peşinde gidenler olarak asla ve kata Allah'ın yolundan ve onun bize çizdiği istikametten ayrılmayacağız” dedi.
Siyasi kimliğinin yanı sıra veteriner hekim olan Yazıcıoğlu’nun ismi bugün birçok cami, park, okul ve vakıfta yaşatılmaktadır.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Vicdansızlar! Bayram ziyaretine giden kadının kanser ilaçları ve altınları çalındı
"Zimem defteri" geleneği yaşatılıyor
Kore gazisi son yolculuğuna uğurlandı
Dehşet dolu anlar: Tekirdağ'da sokak ortasında kaçırıldı! İstanbul'da kurtarıldı...
ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI 2025: OGM personel alımı başvuru tarihleri, şartları ve kadro dağılımı!