hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Muharrem İnce'yi başımıza bela mı edeceksin?"

    24 Haziran 2018'de yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Muharrem İnce CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak katılmıştı. O dönemde Halk TV Genel Müdürü olan Şaban Sevinç, Tarafsız Bölge'de CHP'nin Muharrem İnce'ye mobbing uyguladığını, mitinglerini yayınlamaması için baskı gördüğünü söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tarafsız Bölge'ye katılan Gazeteci şaban Sevinç 24 Haziran 2018 seçimlerinde Muharrem İnce'nin CHP'den destek almadığını söyledi.

    Muharrem İnce'ye CHP Genel Merkezi'nin çelme taktığını söyleyen Sevinç, bir CHP Genel Başkan Yardımcısının kendisini aradığını ve İnce'yi ekranda fazla göstermemesini istediğini anlattı.

    "Daha kampanya yaparken genel merkez çelme takıyor, ben görüyorum, ben yaşadım, bana CHP Genel Başkan Yardımcısı "Muharrem İnce'yi niye bu kadar gösteriyorsun, başımıza bela mı edeceksin" dedi.

    Sevinç, CHP'den gördüğü baskı nedeniyle Deniz Baykal'la da görüştüğünü söyledi.

    "CHP'nin Halk TV'ye yaptığı baskı nedeniyle Deniz Baykal'la da görüştüm, bana dediği şu sen doğrusun yapıyorsun, aynen devam et."

    Muharrem İnce'yi ekrana çıkarmak istemeyen CHP'nin o dönemde aynı tutumu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için de sergilediğini ifade etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Yav Meral Akşener'in mitinglerini de yayınlama, neden, işte bizim oylarımız İYİ Partiye kayıyor."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow