Muhalefetten yerel seçim iş birliği
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yerel seçimlerde iş birliği yapacaklarını duyurdu. Diğer partilerle de dirsek teması olabileceğini söylediler.
CHP’nin oylarıyla meclise giren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu kamera karşısına beraber geçti. Yerel seçimlerde iş birliği yapacaklarını duyurdular.
Karamollaoğlu ve Davutoğlu, Saadet-Gelecek Meclis Grubu İstişare Toplantısı'nda bir araya geldi. Yerel seçim gündemli açıklamada, başka partilerle dirsek teması olabileceği de vurgulandı.
Karamollaoğlu, “Kendi aramızda bir iş birliği olabileceği gibi diğer siyasi partilerle de dirsek temasını ihmal etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.
Davutoğlu, “Muhalefetin dağınık olduğu doğrudur, biz toparlamaya çalışıyoruz. Bu ittifak çalışmamızı başka partiler olumlu yaklaştıklarında onlara da açık olacaktır” sözlerini kullandı.
İki partinin toplantısından CHP’ye “öz eleştiri” vurgusu da yapıldı.
Davutoğlu, “Muhalefet seçmeni de mutsuz, özeleştiriden eksik kalındı. Hem de iç tartışmalar yaşanıyor” ifadelerini kullandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Son dakika haberi: Adım atacak yer kalmadı! Eminönü'nde bayram yoğunluğu
SON DAKİKA! Aydın'da üniversite öğrencisinin ölü bulunmasına ilişkin gözaltına alınan arkadaşı tutuklandı
Avcılar'da denizde havayı kirlettiği tespit edilen tankerle ilgili inceleme başlatıldı
Kuyruk kilometrelerce uzuyor: TIR sürücülerinin bayramda zorlu mesaisi
Hayatını kaybeden kimsesiz adamın üstündeki notta vasiyeti çıktı: Evini ve paralarını Mehmetçik Vakfı'na bağışladı