Mısırlı komşularına bıçakla saldırdı
İstanbul Bahçelievler'de milli takımlarının Senegal ile yaptığı Afrika Uluslar Kupası Finalini izleyen Mısırlı gençler, gürültü yaptıkları gerekçesiyle komşuları tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Yaralanan 3 yabancı uyruklu genç apar topar hastaneye kaldırılırken, saldırıyı yapan sinirli komşuları ise tutuklandı.
Olay Bahçelievler Hürriyet Mahallesinde pazartesi gecesi saat 01 sıralarında meydana geldi. Biri futbolcu, diğer 4'ü üniversite öğrencisi olan 5 Mısırlı genç, Mısır ile Senegal Milli takımları arasında oynanan Afrika Uluslar Kupası Finali için televizyon karşısına geçti.
İddiaya göre komşuları evlerine girerek, elindeki bıçakla gençleri evin içinde kovalamaya başladı. Yaşanan arbede sonrası 3 genç kanlar içinde kaldı.
Olayın hemen ardından cep telefonu ile görüntülenen yaralı gençler, çağrılan taksi ile apar topar hastaneye kaldırıldı.
Gençlerden birinin durumu çok kan kaybettiği için ağırdı. Hastanede tedavi altına alındıktan sonra 3'ünün de durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Saldırıyı gerçekleştiren komşuları ise, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA! Lokantada bir kişiyi vurup, içeride bulunanları rehin aldı
Dondurucu Soğuk: Termometreler -32,6 Dereceyi Gördü, Nehir Dondu
Drag pistindeki motosiklet yarışı ölümle bitti
Son Dakika | Ankara'da Hava Soğuk, Siyaset Sıcaktı: Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) 8. Olağan Büyük Kongresi
Son Dakika... AK Parti Kongresi: Yeni MYK ve MKYK Üyeleri Açıklandı! Kimler Listeye Girdi?