Metrobüs durağında "merdiven" çilesi
İstanbul'un en işlek metrobüs duraklarından biri İncirli. Ancak durakta asansör yok. Bu da yolcuların tepkisine neden oluyor. CNN TÜRK Muhabiri Çağdaş Evren Şenlik ve kameraman Yasin Kamaloğlu’nun haberi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Nefes nefese kalıyorlar. Merdivenleri güçlükle çıkıyorlar. İstanbul’un en işlek metrobüs duraklarından İncirli’de ne asansör var ne de yürüyen merdiven. Burada ulaşım zaman zaman çile haline geliyor. Yolcuların durağa ulaşması için uzun bir yolu yürümesi gerekiyor. Engelliler için bir rampa bulunuyor fakat bu yol git git bitmiyor.
Çocuklu aileler, yaşlılar, engelliler bu duruma tepkili. Durağa bir an önce asansör yapılması isteniyor. Mikrofon uzattığımız vatandaşlar, “Çok zorlandık gelirken. Bakındık asansör var mı diye. Arkadaşım ‘hayır’ dedi. Öbüründe var bu durakta yok. Ulaşım aracı olarak oraya bir asansör konulabilir, buraya da konulabilir” sözleriyle tepki gösterdi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dikkat! Meteoroloji yeniden uyardı: Etkisi günlerce sürecek! Kar, sağanak, fırtına...
Devre mülk sahiplerini dolandıran çete çökertildi
Zincirleme kaza! Ankara istikameti ulaşıma kapandı
HABER... Karadeniz'de iki mevsim; sahilde piknik, yükseklerde kayak
Özgür Özel'in yol haritası! Bundan sonra ne yapacak? Abdulkadir Selvi yazdı...