Kuyumcuların paylaşımları dolandırıcıyı ele verdi | Video
Avcılar'da bir kişi, elindeki sahte bileziği kuyumcuda bozdurmak istedi. Amacı anlaşılınca önce tartıştı, sonra kaçtı. Kuyumcu, bileziğin sahte olduğunu anlamıştı ama şüphelinin eşkalini, kuyumcular arasında kurulan WhatsApp grubundan teşhis etti.
Bozdurmak istediği bilezik sahte çıktı. Niyeti ortaya çıkan o sahtekar, oyunu ortaya çıkınca kaçtı. Avcılar'da kuyumcuyu dolandırma girişimi kameraya yansıdı.
Dolandırıcıyı ele veren kuyumcuların kendi aralarında kurduğu sosyal medya grubu oldu. Kuyumcu Onur Özer, şüpheli kişi bileziği kendisine verdiği andan itibaren, meslektaşlarıyla oluşturdukları sosyal medya grubunu inceledi. Bilezik bozdurmak isteyen kişinin, diğer kuyumcuları da dolaşan sahtekarlardan biri olduğunu anladı.
Özer, zaten bileziğin sahte olduğunu anlamıştı. Sosyal medya grubundan durumu teyit edince, şüpheli kişiyi dükkanından çıkarmak istedi. Şüpheli, çıkarken içinde cep telefonu bulunan çantasını da almaya çalıştı ancak kuyumcu Onur Özer'in babası buna izin vermedi.
Şüpheli, bir süre dirense de polis çağrılacağını anlayınca kaçtı. Polis, birçok kuyumcuyu dolaşarak sahte bilezik bozdurmaya çalışan kişiyi yakalamak için soruşturma başlattı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şanlıurfa’da Feci Kaza: 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı, Aynı Aileden 3 Ölü!
Kan donduran cinayet! 24 yaşındaki Hatice toprağa verildi: Anneden yürek yakan feryat
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi