hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kuyumcuların paylaşımları dolandırıcıyı ele verdi | Video

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Avcılar'da bir kişi, elindeki sahte bileziği kuyumcuda bozdurmak istedi. Amacı anlaşılınca önce tartıştı, sonra kaçtı. Kuyumcu, bileziğin sahte olduğunu anlamıştı ama şüphelinin eşkalini, kuyumcular arasında kurulan WhatsApp grubundan teşhis etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bozdurmak istediği bilezik sahte çıktı. Niyeti ortaya çıkan o sahtekar, oyunu ortaya çıkınca kaçtı. Avcılar'da kuyumcuyu dolandırma girişimi kameraya yansıdı.

    Dolandırıcıyı ele veren kuyumcuların kendi aralarında kurduğu sosyal medya grubu oldu. Kuyumcu Onur Özer, şüpheli kişi bileziği kendisine verdiği andan itibaren, meslektaşlarıyla oluşturdukları sosyal medya grubunu inceledi. Bilezik bozdurmak isteyen kişinin, diğer kuyumcuları da dolaşan sahtekarlardan biri olduğunu anladı.

    Özer, zaten bileziğin sahte olduğunu anlamıştı. Sosyal medya grubundan durumu teyit edince, şüpheli kişiyi dükkanından çıkarmak istedi. Şüpheli, çıkarken içinde cep telefonu bulunan çantasını da almaya çalıştı ancak kuyumcu Onur Özer'in babası buna izin vermedi.

    Şüpheli, bir süre dirense de polis çağrılacağını anlayınca kaçtı. Polis, birçok kuyumcuyu dolaşarak sahte bilezik bozdurmaya çalışan kişiyi yakalamak için soruşturma başlattı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow