Koronavirüs biyolojik silah mı? Uzman isim canlı yayında yanıtladı | Video
Koronavirüs doğal bir tepkimenin oluşumumu yoksa laboratuvarda mı üretildi? virüsün yayıldığın ilk günden beri bu konu hakkında çok konuşuldu. Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi, Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Hamit Hancı koronavirüs ile ilgili araştırmanın yapılabilmesi için tıbbi istihbarat biriminin kurulması gerektiğini söyledi. Peki bu birimde nasıl çalışmalar yapılabilir?
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Koronavirüs laboratuvarda mı üretildi? 8 aydır bu soru gündemde. Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi, Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Hamit Hancı bunun araştırılması için Tıbbi İstihbarat Biriminin kurulması gerektiğini söyledi.
Hancı Tıbbi İstihbarat Biriminin hem askeri ayağının hem de sağlık ayağının olması gerekir dedi. Peki tıbbi istihbarat birimi nasıl çalışır? Hancı, biyolojik ve nükleer silahlar bu birimde incelenmesi gerektiğini belirtti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Abdulkadir Selvi Yazdı: CHP, Mansur Yavaş'ı Gözden Çıkardı Mı?
Son Dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara Ortak Basın Toplantısında Önemli Açıklamalarda Bulundu
İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Saat verildi, günlerce sürecek!
Cami görevlisini hastanelik etmişti! Dünya şampiyonu boksör için karar verildi
Prof. Dr. Naci Görür’den Ege Denizi depremleri uyarısı! 'Yıkım olabilir!'