hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Koray Aydın: CHP ile seçim işbirliğini zaman ve şartlar belirleyecek

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    İYİ Parti Grup Başkanı Koray Aydın, partisinin bütün büyükşehir, il ve ilçelerde kendi adaylarıyla seçime girecek şekilde çalışmaya başladığını söyledi. Aydın, seçimde CHP ile iş birliği olup olmayacağıyla ilgili de "Zaman ve şartlar belirleyecek" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "KENDİ ADAYLARIMIZ OLACAK ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ"

    İYİ Parti Grup Başkanı Koray Aydın, yerel seçimlere yönelik mesajlar verdi. İYİ Parti’nin bütün büyükşehir, il ve ilçelerde kendi adaylarıyla seçime girecek şekilde çalışmaya başladığına dikkati çekti. Peki, CHP ile seçim için iş birliği olacak mı? Aydın bu konuda da "Zaman ve şartlar belirleyecek" değerlendirmesinde bulundu.

    YEREL SEÇİMLERDE İŞ BİRLİĞİ OLACAK MI?

    Sözcü gazetesine konuşan Koray Aydın, Millet İttifakı'nın hukuken ve teknik olarak bittiğini belitti. "İYİ Parti kapılarını kapattı mı, yerel seçimlerde iş birliği olacak mı?" sorusuna ise "Ülkenin her yanında seçimlere girecek kudret ve kabiliyeti olan bir partiyiz" dedi. "Seçim iş birliği gündem olursa oturulur, konuşulur, bunları dikkate alırız" diye de ekledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Koray Aydın "Yerel seçimde CHP veya Millet İttifakı partileriyle İYİ Parti iş birliği yapar mı?" sorusuna, şimdiden olur veya olmaz gibi bir bağlayıcı hüküm vermenin doğru olmadığını vurguladı. Diyaloğa açık olacaklarını söyledi.

    KORAY AYDIN'DAN AYTUN ÇIRAY'A TEPKİ

    Aydın, İYİ Parti'den istifa eden Aytun Çıray'ın söylemleri hakkında da konuştu. Aydın, Çıray'a "Her insan eleştiri yapabilir ancak son açıklamalarında kantarın topuzunu kaçırdığını düşünüyorum. Eski İYİ Partili sıfatıyla maziyi taşlamasının bir anlamı yok. Kendisi için en uygun olanı bu yanlış dil ve üsluptan vazgeçmesidir" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow