Kız Kulesi'ne ücretsiz ziyarette son gün
İstanbul'un simge yapılarından olan Kız Kulesi, 20 ay süren restorasyonun ardından kapılarını ziyaretçilerine yeniden açmıştı. Müzeye dönüşen tarihi yapıya ilgi bir hayli yoğun. Ama mayıs ayının sonuna kadar ücretsiz olan ziyaretler bugün sona eriyor. Peki, ilgi hala devam ediyor mu? Detayları CNN TÜRK Muhabiri Çağdaş Evren Şenlik aktardı. Kameraman Emir Ünlü ve Halil Kahraman ise görüntüledi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Kimi şehir dışından geldi. Kimi ise ziyaret edebilmek için saatlerce bekledi. İstanbul'un sembollerinden olan Kız Kulesi'nin restorasyon çalışmaları tamamlandı.
Kız Kulesi’ne ziyaretler mayıs sonuna kadar ücretsizdi. Son günü değerlendirmek isteyenler kuleye adeta akın etti. Kulenin iç bölümüyle birlikte dış cephesi, iskelesi ve çevresi de düzenlendi. Kız Kulesi’nin son hali ziyaretçilerden tam not aldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
"Baka baka öğrendim" 70'lik 'Barista teyze' gençlerin ilgi odağı oldu
Merve Nur, sosyal medyadan paylaşım yaptıktan sonra öldürülmüş
Muğla ve Marmaris belediyelerine 'kaçak oteli yıkın' talimatı
İşte 36,5 milyon dolarlık uyuşturucu operasyonunun detayları!
Eski erkek arkadaş dehşet saçtı: Evinin kapısını kırdı boğazını sıkıp darbetti