Kira artışı, umudu Anadolu'ya kaydırdı
Büyük şehirlerdeki kira artışları hemen hemen tüm sektör çalışanlarını zorluyor. Memurlar da tayin isterken kiraları baz almaya başladı. Hal böyle olunca, memurlar da Anadolu'ya tayin istemeye başladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Eskiden köyden büyük şehre göç edilirdi. Şimdi tersine göç başladı. Nedeniyse artan kiralar ve hızla yükselen konut fiyatları.
Vatandaşlar kirası ucuz olan evlere taşınmak için ilçe ya da il değiştirmek zorunda kalabiliyor. Memurlar da yüksek kiralar nedeniyle tayinlerini metropoller yerine Anadolu şehirlerine istemeye başladı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Yazılımcıya Kanlı İnfaz: Cesedi Parçalanıp Havalandırmaya Saklandı!
TİGEM PERSONEL ALIMI KADRO VE KONTENJAN DAĞILIMI: TİGEM işçi alımı başvurusu ne zaman, nasıl yapılır?
Diyarbakır’daki ‘kız kaçırma’ kavgasında 9 yaralıdan 1'i öldü; gözaltı sayısı 20'ye çıktı
Özel Sağlık Sigortası Hayal Kırıklığına Dönüştü: Genç Adam Ölümle Burun Buruna
HABER... Her satırı kan dondurdu! Şişli'deki vahşetin detayları ortaya çıktı: Cinayetin nedeni belli oldu