Kemal Kılıçdaroğlu, CHP tüzük kurultayına katılacak mı? Salondaki sehpa detayına dikkat!
CHP'de bugün kurultay günü. Parti, sembolik açılışını Sivas'ta yaptığı tüzük kurultayının resmi açılışını bugün Ankara'da gerçekleştiriyor. Kurultayla tüzükteki pek çok maddenin değişmesi bekleniyor ancak içlerinde uzlaşıya varılmayan tartışmalı maddeler var. Öte yandan kurultaya davet edilen eski genel başkanlardan Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılıp katılmayacağı merak konusu. İBB'nin Nevşehir Hacıbektaş'ta düzenlediği etkinlikte, Kılıçdaroğlu'nun önüne su bile konulmaması eleştirilere neden olmuştu. Bu kez koltuğunun önüne koyulan su dolu sehpa ise dikkat çekti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Kurultay salonundan izlenimlerini aktaran CNN TÜRK Muhabiri Melike Görür, şunları aktardı:
Saat 10.30'dan sonra kurultay tam anlamıyla başlayacak. Hazırlıklar devam ediyor. Oturma düzenleri de ayrıldı. Protokolde CHP Genel Başkanı Özgür Özel, genel başkan yardımcıları ve belediye başkanları var. Eski genel başkanlar da var. Murat Karayalçın, Hikmet Çetin isimlerini görüyoruz. Altan Öymen de var. Merak edilense Kemal Kılıçdaroğlu gelecek mi? Kılıçdaroğlu kurultaya katılmayacak ancak kendisine protokolde yer ayrıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Nevşehir Hacıbektaş'ta düzenlenen etkinlikte önünde sehpa olmaması tartışmalar yaşanmıştı. Bu kez sehpa var ancak Kılıçdaroğlu'nun gelmesi beklenmiyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Milyonlarca sürücüyü ilgilendiriyor! Yapmayanların ehliyeti iptal edilecek
Prof. Dr. Ateş'ten 'deprem' açıklaması: "250-300 yıl beklemiyoruz"
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
29 NİSAN İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 85 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama
Katiliyle aynı karede! Önce cinayeti itiraf etti ardından 'O benim dostumdu' dedi