Kavacık'a sağlık ocağı yapılıyor
İstanbul Beykoz’daki Kavacık Mahallesi sakinleri, mahalleye aile sağlığı merkezi istiyorlardı. Muhtarın bu talebini duyan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter süreci takibine aldı ve aile sağlık merkezinin temeli atıldı.
“Yaklaşık 1 buçuk yıldır biz bu süreci takip ettik karşılıklı bir şekilde görüştük, konuştuk, çalıştık deyim yerindeyse omuz omuza bu noktaya hamdolsun getirdik temelimiz atıldı sağlık ocağımız yapılıyor.
Beykoz Kavacık Mahallesi sakinleri, temeli atılan aile sağlık merkezi için gün sayıyor. Mahalleli uzun süredir Orhan Veli Parkı yakınlarında bir aile sağlığı merkezi istiyordu. Bu talebi Muhtar Yasemin Şahin, ziyareti sırasında MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’e iletti ve Yönter hızla Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı aradı.
“Biz Cumhur İttifakı olarak milletimizin her bir sorununa eğilme, her sorununa çözüm bulma konusunda azimliyiz, kararlıyız, bundan taviz vermeyeceğiz. Sağlık Bakanımız konuyla çok ilgilendi, bu ilgi samimi bir ilgiydi devamlı irtibat halinde olduk.”
Yönter, Kavacık için yeni adımlar atacaklarını da belirtti. “Şimdi sırada lise var, liseyi de kazandıracağız buraya. Milli Eğitim Bakanımıza ricada bulunuyoruz çağrıda bulunuyoruz. Burada mutlaka bir lisenin bulunması ve açılması lazım.”
Yönter, 14 Mayıs seçimlerini de işaret ederek ilk turda kazanacaklarını belirtti. “Biz 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açık ara farkla seçileceğine inanıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde milletvekili sayısını çok artıracak. İstanbul’da tarih yazacağız.”
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Görüntüler çok konuşulmuştu! Polat çiftine yönelik uyuşturucu soruşturmasında Adli Tıp Kurumu raporuna ulaşıldı
Oğlunun katilleri ile yüzleşti! Annenin sözleri yürek yaktı
Yazılımcıya Kanlı İnfaz: Cesedi Parçalanıp Havalandırmaya Saklandı!
TİGEM PERSONEL ALIMI KADRO VE KONTENJAN DAĞILIMI: TİGEM işçi alımı başvurusu ne zaman, nasıl yapılır?
Diyarbakır’daki ‘kız kaçırma’ kavgasında 9 yaralıdan 1'i öldü; gözaltı sayısı 20'ye çıktı