Kaçak silah operasyonu
Ankara'da ruhsatsız silah üretimi yaptığı belirlenen 19 kişinin yakalanması için 28 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin baskınında CNN TÜRK kamerası da kayıttaydı.
Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Ekipleri, ruhsatsız silah imalatı yaptığını tespit ettiği kişileri teknik ve fiziki takibe aldı. Ruhsatsız silah üreten ve kurusıkı silahların namlularını değiştirerek ateşli silah haline getiren 19 kişi tespit edildi.
Uygun zamanın belirlenmesinin ardından da 28 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. O adreslerden biri olan Ankara Ostim'deki işyerine yapılan baskında CNN TÜRK kamerası da kayıttaydı.
İşyerinde bulunan ve ruhsatsız silah imalatı yaptığı belirlenen kişi gözaltına alındı.
Adres didik didik arandı.
Kutuların, dolapların içinde çok sayıda silah bulundu.
Torna makinelerinin yanında farklı marka ve modellerdeki silahların namlu ve mermi çıkış noktasının alındığı kalıplara da el konuldu. Ankara Emniyeti'nden yapılan açıklamaya göre, gözaltı listesinden adı geçen 19 kişiden 17'si yakalandı. Firari iki kişinin yakalanması için de çalışmalar sürüyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Kahramanmaraş'ta, gaz sıkışması sonucu patlama: 1 yaralı
Soğuk hava Antalya'da da hissedildi, güneşe rağmen sahil boş kaldı
İSTANBUL'DA VAPURLAR ÇALIŞIYOR MU? İDO ve BUDO feribot seferleri iptal mi oldu?
SON DAKİKA... AK Parti 8. Olağan Büyük Kongresi Bugün: Erdoğan'ın 3 Başlıklı Manifestosu
Altay Soğukları Türkiye’yi Esir Aldı! Dondurucu Hava ve Kar Yağışı Etkisini Artırıyor