Kaçak düğünler durdurulamıyor | Video
Salgın sürecinde yasak olmasına rağmen bazı kentlerde kaçak düğünler yapılmış, kurallar hiçe sayılmıştı. Hal böyle olunca koronavirüs vakalarında da artış görülmüştü. Ne yazık ki sosyal mesafe ve maske kuralının uygulanmadığı o düğünler hala durdurulamıyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Kaçak düğünler koronavirüs vakalarıının artmasına neden oldu. Buna rağmen düğünler yapılmaya devam ediyor.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında, 16 Mart'tan itibaren düğün ve nişan etkinlikleri yasaklanmıştı. Ancak özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde yasağa rağmen kaçak düğünler yapıldı.
İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelgeye göre düğünler 1 Temmuz'dan itibaren kontrollü olarak yapılmaya başlanacak. Ancak kaçak düğünlerin artacağı endişesi hala devam ediyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
12 MART MESAJLARI: İstiklal Marşı'nın Kabulü Resimli, Anlamlı, Şiirli, Duygusal İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'u Anma ve "Allah Bir Daha Bu Millete İstiklal Marşı Yazdırmasın" Mesajları!
Arabası bozulunca durdu, yol kenarında gördüğüyle şoke oldu! Olay yeri inceleme harekete geçti
İstanbul’da güzel havayı fırsat bilenler sahile akın etti
Dikkat! Uzmanlar uyardı: Sakın dışarı çıkmayın! İstanbul'da göz gözü görmeyecek
Heyelanda evi metrelerce sürüklendi! 'Çatlak dahi yok'