İstanbul'daki yabani hayvanlar görüntülendi
İstanbul’da çeşitli bölgelere kurulan 20 fotokapana çeşitli yaban hayvanlarının görüntüleri yansıdı. Karaca, kurt, tilki, yaban kedisi ve geyiklerin ormandaki halleri kendilerine hayran bıraktı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İstanbul’da bulunan Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nde yaban hayvanlarının izlenmesi ve yeni tür tespiti için çeşitli noktalara foto kapan kameraları yerleştiriyor. Kameralar hayvanları izlerken bir birinden ilginç görüntüler de kaydediyor. Müdürlük bünyesinde 20 tane foto kapan bulunuyor. Bunlardan 7 tanesi av koruma faaliyetinde kullanılırken, 13 tanesi de Yaban Hayatı Geliştirme Sahalarında yaban hayvanlarının izlenmesi için kullanılıyor.
Karaca, kurt, tilki, yaban kedisinin ormandan geçişleri foto kapanlar tarafından görüntülenirken, koşan karaca ilginç görüntü oluşturdu. Su ihtiyacı için bırakılan su yalaklarına ve kendileri için bırakılan yemlere gelen kızıl geyiklerin görüntüsü kendilerine hayran bıraktı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi
Türkiye Avrupa’yı Geride Bıraktı: Çocuk Nüfusu AB Ortalamasının Üzerinde
Cumhurbaşkanı adaylığında kim önde? Madde madde değerlendirme! Abdulkadir Selvi yazdı...
HABER... Bungalov skandalı sonrası akıllarda tek soru: Acaba izleniyor muyum?