Son dakika: İstanbul'da kar yağışı başladı... Trafik yoğunluğu artıyor
Son dakika: İstanbul'da Sibirya soğukları kapıda. Hava sıcaklığı düne göre 15 derede düştü. Bazı ilçelerde ise kar yağışı başladı. Kar yağışının başlamasıyla trafikte de yoğunluk artmaya başladı. haftanın son iş gününde hem havanın hem de trafiğin notlarını Fulya Öztürk ve Sercan Sever Altunizade'den aktardı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Bir süredir mevsim normallerinin üzerinde yaşanan sıcaklıkların düştüğü İstanbul'da, kar yağışı başladı.
Anadolu Yakası'nda Kartal'ın üst kesimlerinde, Sancaktepe ve Maltepe'de, Avrupa Yakası'nda Arnavutköy, Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu, Bahçelievler, Bakırköy ve Küçükçekmece'de aralıklı olarak sulu kar ve kar yağışı etkili oluyor.
Kentte Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu tarafında da yoğun sis oluştu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Yoğunluğu Haritasına göre saat 09.00 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 65 olarak kaydedildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şanlıurfa’da Feci Kaza: 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı, Aynı Aileden 3 Ölü!
Kan donduran cinayet! 24 yaşındaki Hatice toprağa verildi: Anneden yürek yakan feryat
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi