Taksim'de 23 Nisan coşkuyla kutlandı
İstanbul'daki 23 Nisan kutlamalarının adresi Taksim Cumhuriyet Anıtı'ydı. Çocuklar Kafkas oynadı, şarkılar söyledi. Yüzlerindeki tebessüm ile günlerini doyasıya yaşadılar. CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz ile Kameraman Ümit Sertabioğlu'nun haberi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Yüzlerinde gülücükler, ellerinde Türk bayrakları, kalplerinde ise heyecan vardı.
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile mülki erkanın katıldığı resmi kutlamalar, Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bırakılmasıyla başladı. Sonrasında minikler Kafkas oynadı, koro şarkılar söyledi. Her biri Ata'ya duydukları sevgiyi anlattı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
-
Bungalovda gizli kamera skandalı... Tek tek kontrol edilecek
İSTANBUL’DA ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'un 21 ilçesinde elektrik kesintisi!
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)
Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nden açıklama!
HABER... Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumu nasıl? Doktoru olumlu gelişmeyi paylaştı: Kızına tepki verdi