hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbul'a araba almaya gelmişti, öldürüldü... Cinayet şüphelisi arkadaşı dahil 4 kişi gözaltında

    İstanbul’da 19 gündür kayıp olarak aranan Bahtiyar Akçay’ın öldürülerek kuyuya atıldığı ortaya çıkmıştı. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Giresun’dan araba almak için İstanbul’a gitti. Bir süre sonra ailesiyle irtibatı kesildi. 19 gündür aranan Bahtiyar Akçay’ın cansız bedeni arkadaşının çalıştığı fabrikanın bahçesindeki kuyudan çıktı. Cinayetle suçlanan arkadaşı ise emniyette susma hakkını kullandı.

    25 Mayıs günü araba almak için İstanbul’a giden Bahtiyar Akçay’dan haber alamayan ailesi polise başvurdu. Harekete geçen polis, Akçay’ın en son Nadir Ün isimli arkadaşıyla irtibata geçtiğini belirledi.

    Çalışmayı derinleştiren ekipler savcılık talimatıyla Nadir Ün'ün Bahçelievler’de çalıştığı halı fabrikasında arama yaptı.

    Polis ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucu Bahtiyar Akçay’ın öldürülerek Yenibosnadaki işte bu halı fabrikasının bahçesinde bulunan kuyuya atıldığını tespit etti. Akçay’ın cansız bedeni çıkarıldı.

    Adli Tıp Kurumu’nda yapılan inceleme sonucu Akçay’ın tabancayla öldürüldüğü belirlendi. Nadir Ün ile birlikte 4 şüpheli gözaltına alındı. Aramalarda Nadir Ün'ün evinde ve ofisinde 2 tabanca ele geçirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Emniyette günlerdir sorgulanan Nadir Ün susma hakkını kullandı. İşlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow