İki küçük çobanın cesedi gölette bulundu
Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde hayvan otlatmak için meraya giden 12 ve 13 yaşındaki iki çocuktan haber alınamaması üzerine arama başlatıldı. İki çocuğun cansız bedeni gölette bulundu. Aileleri sinir krizi geçirdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Edinilen bilgiye göre Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Yaycı Mahallesi’nde yasayan Yusuf Kaya ve Ferhat Taş isimli iki arkadaş okuldan çıktıktan sonra kendilerine ait büyükbaş hayvanları otlatmak için meraya götürdü. Akşam hayvanlar köye dönmesine rağmen çocukların eve gelmemesi üzerine aileleri aramaya çıktı. Aileler köylülerle birlikte merada su için açılan çukuru kontrol ettiklerinde her ikisinin de elbisesini suyun üzerinde buldu. Olayın jandarmaya haber verilmesi üzerine gölette yürütülen aramada Gaziantep Büyükşehir itfaiye daire başkanlığına ait dalgıçlar tarafından 2 çocuğun cansız bedeni bulundu. Yakınları sinir krizi geçirdi.
İki çocuk çobanın cenazeleri Dostallı Mahallesi'nde toprağa verildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi
Türkiye Avrupa’yı Geride Bıraktı: Çocuk Nüfusu AB Ortalamasının Üzerinde
Cumhurbaşkanı adaylığında kim önde? Madde madde değerlendirme! Abdulkadir Selvi yazdı...