hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İki kaza iki can aldı!

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    İki kentte meydana gelen trafik kazalarında iki kişi hayatını kaybetti. Afyonkarahisar’da meydana gelen kazada yaralanan AK Parti Grup başkanvekili bahadır Yenişehirlioğlu ve oğlu hastaneye kaldırıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aşırı hız, dikkatsizlik, kurallara uymama yine kaza ve ölüm getirdi.

    İlk kazanın adresi Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi oldu. Bartın’dan Ankara’ya istikametine giden yolcu otobüsü, otomobille çarpıştı. Savrulan otomobil demir yığınına dönüştü.

    İhbar üzerine olay yerinde sağlık, AFAD, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Otomobil içinde sıkışan iki kişiyi itfaiye ve AFAD ekipleri güçlükle çıkardı. Sağlık ekipleri, 19 yaşındaki Resul Baş’ın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Otomobilden ağır yaralı çıkarılan 22 yaşındaki Göksel Baş da kuzeniyle aynı kaderi paylaştı. Hastaneye kaldırılan Göksel Baş, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Otobüs şoförü ise ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldü.

    Bir başka kaza ise Afyonkarahisar’da meydana geldi. Kurbanlık yüklü TIR, devrilerek yanmaya başladı. Kaza yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Devrilen tırdaki büyükbaş hayvanlardan bir kısmı yola dağıldı. Sağ kalanlar otoyolda ilerlemeye başladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Arkadan gelen bir otomobil ise yola düşüp ölen büyükbaş hayvanlardan birine çarparak kaza yaptı. Otomobilde bulunan AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ile oğlu Muhammed Talha Yenişehirlioğlu kazada yaralandı.

    Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow