Hırsızlar virüsü fırsat bildi
Koronavirüsü fırsat bilen hırsızlar, İstanbul'da Kapalı Çarşı'da bir kuyumcuyu soydu. Yanlarına aldıkları altınlarla kaçmaya çalışan hırsızlar 2 torba altını olay yerinde düşürdü. Polis hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatıldı. Tam kadro güvenlik görevlileri iş başındaydı.
Emniyet güçleri de Tarihi Kapalı Çarşı'nın güvenliği için destek ekip yolladı. Ancak hırsızlar koronavirüsü fırsat bildi.
Kapalı Çarşı'da bir kuyumcu soyuldu.
Olay gece saat 03:00'te yaşandı. İddiaya göre, bir otomobil tarihi çarşının Kalpakçılar Caddesinde bulunan kapısının önüne gitti.
Hırsızlar buradan çarşının çatısına tırmandı. Çatıdan çarşısının içine giren hırsızlar bir kuyumcudan yüklü miktarda altın çaldı.
Geldikleri yoldan kaçmaya çalışan hırsızlar 2 torba altını olay yerinde düşürdü. Olya yerine çok sayıda polis ekibi gitti. Bölgede geniş güvenlik önelemleri aldı. Yere düşürülen 2 torba altın emniyete götürüldü.
Polis hırsızlık olayı ile ilgili inceleme başlattı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Eve alkollü gelen kocasını çıkan tartışmada bıçaklayarak öldürdü
Kahramanmaraş'ta, gaz sıkışması sonucu patlama: 1 yaralı
Soğuk hava Antalya'da da hissedildi, güneşe rağmen sahil boş kaldı
İSTANBUL'DA VAPURLAR ÇALIŞIYOR MU? İDO ve BUDO feribot seferleri iptal mi oldu?
SON DAKİKA... AK Parti 8. Olağan Büyük Kongresi Bugün: Erdoğan'ın 3 Başlıklı Manifestosu