Görgü tanığı o anları ağlayarak anlattı
İstanbul İstiklal Caddesi'nde yaşanan patlama anını iki görgü tanığı anlattı. Bir görgü tanığı İstiklal Caddesi'nde yürüdüğü sırada arkasında patlama sesi duyduğunu ve yaralılar gördüğü belirtti. Görgü tanığının diğeri ise, ölü ve yararlılar olduğunu, çığlık sesi olduğunu belirterek gözyaşlarına boğuldu.
Patlamada yaralı arkadaşını Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getiren Müslim Sepetçi, patlamanın büyük bir şiddetle meydana geldiğini, canlı bombanın kendisini bir grubun içinde patlattığını söyledi.
Seyyar satıcı arkadaşı Ferit Babamuradov'u hastaneye getiren ve olay yerinde yaralılara ilk müdahaleyi yapan Sepetçi, yaralılar arasında bir bebek arabası ve 1 çocuk gördüğünü söyledi.
Başka bir görgü tanığı ise sarı montlu parçalanmış bir ceset gördüğünü söyledi.
İstiklal Caddesi'nde patlama
Hastaneye kaldırılan Ferit Babamuradov'un kardeşi Kıvanç Babamuradov'un sırtından ve bacağından yaralandığını ifade etti.
Türkmen olduklarını söyleyen kardeşi, "Olayı duyar duymaz hastaneye koştuk" dedi.
Bir görgü tanığı kadının ise telefonda yakınlarına patlama anı anlattığını görüldü.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Eve alkollü gelen kocasını çıkan tartışmada bıçaklayarak öldürdü
Kahramanmaraş'ta, gaz sıkışması sonucu patlama: 1 yaralı
Soğuk hava Antalya'da da hissedildi, güneşe rağmen sahil boş kaldı
İSTANBUL'DA VAPURLAR ÇALIŞIYOR MU? İDO ve BUDO feribot seferleri iptal mi oldu?
SON DAKİKA... AK Parti 8. Olağan Büyük Kongresi Bugün: Erdoğan'ın 3 Başlıklı Manifestosu