TIR'la çarpışan tanker alev topuna döndü
Giresun'da meydana gelen trafik kazasında akaryakıt yüklü tanker infilak etti. Kazaya karışan 2 şoför de hayatını kaybetti. Kaza sonrası araçların alev alması güvenlik kamerasına yansıdı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen akaryakıt dolu tanker, Tirebolu-Torul Karayolu Örenkaya mevkiinde, karşı yönden gelen TIR ile çarpıştı.
Çarpma sonrasında meydana gelen patlama sonucu araçlar alev aldı, parçalandı. İlk belirlemelere göre isimleri henüz belirlenemeyen iki sürücünün öldüğü olaydan sonra başlayan ve giderek büyüyen yangın Tirebolu ilçesinden gelen itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Vali Hasan Karahan da olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Ulaşıma kapanan karayolunu açmak için başlatılan çalışmalar sürüyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sırrı Süreyya Önder: Kamyon şoförlüğü de yaptı çıraklık da! İşçi, yazar, sinemacı...
HABER... Nabzı 2 kez durdu: Ameliyatı 12 saat sürdü! Sırrın Süreyya Önder yoğun bakımda
Uzman isimler incelemelerde bulundu! Kabus geri mi dönüyor?
19 yıl önce ailesiyle gittiği piknikte kaybolmuştu... Yapay zeka ile canlandırılan fotoğrafıyla arıyorlar
Şehide veda! Gözyaşlarıyla toprağa verildi