hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gecenin Gündemi (25-07-2024/Perşembe)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Gecenin öne çıkan haberlerini sizler için derledik...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KOPAN BETON ARACIN ÜZERİNE DÜŞTÜ: 1 ÖLÜ

    Tayvan'da Gaemi Tayfunu etkisini göstermeye başladı. Hualian şehrinde tayfunun neden olduğu fırtına sonucu bir binanın çatısı uçtu ve yoldan geçen bir aracın üzerine beton blok düştü. Araçta bulunan üç kişilik aileden anne hayatını kaybetti, çocuk ise ağır yaralandı. Tayfun nedeniyle 2 gün resmi tatil ilan edildi ve 20 binden fazla asker acil müdahale için hazır bekletiliyor. Yetkililer, halkı dışarı çıkmamaları konusunda uyardı, 200’den fazla uçuş iptal edildi.

    HATALI SOLLAMA FACİAYI GETİRDİ: 2 ÖLÜ

    Burdur’un Yeşilova ilçesinde Adem Burgaz yönetimindeki otomobil, karşı yönden gelen Abdurrahman Bolat yönetimindeki otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Ekipler, otomobillerde sıkışan yaralıları çıkartmak için yoğun çaba sarf etti. Kazada bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti, yaralanan 9 kişiden biri de hastanede yaşamını yitirdi. Hatalı sollama sonucu meydana gelen kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CAMİDE İNTİHARI MÜEZZİN ÖNLEDİ

    Sakarya’nın Sapanca ilçesinde Kurtköy Merkez Camii müezzini Muharrem Kiraz, yatsı namazının ardından cemaat dağıldığı sırada bir kişinin bıçakla kendisine zarar vermeye çalıştığını fark edince müdahale etti. İntihar girişiminde bulunan vatandaşı engelleyen müezzine cami cemaati de yardım etti. O anlar caminin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

    ÇIKAN KAVGADA BAŞKANI DA ARAYA ALDILAR

    Osmaniye’nin Toprakkale ilçesine bağlı Türkmen beldesinde husumetli iki grup arasında taşlı sopalı kavga çıktı. Kavgada, MHP Türkmen Belediye Başkanı Veli Fidan'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kavganın hastane önünde de devam etmesi üzerine hastaneye çok sayıda jandarma ve polis sevk edildi.

    ORMAN YANGININI GÖREN YARDIMA KOŞTU

    Sakarya’nın Karapürçek ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. İtfaiye ve orman işletme müdürlüğüne bağlı ekipler, 3 arazöz, 2 itfaiye ekibi, jandarma, SAKTİM ekipleri ve vatandaşların desteği ile yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow