hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gecenin Gündemi (24-07-2024/Çarşamba)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Gecenin öne çıkan haberlerini sizler için derledik...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    POLİSTEN KAÇARKEN KAZADA ÖLDÜ

    Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde polislerin durumundan şüphelenerek durdurmak istediği motosikletli iki kişi, ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Başöğretmen Caddesi üzerinde yaşanan kovalamacada, sürücüsünün kontrolünden çıkan motosiklet, refüjün üzerinden karşı yöne geçerek otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü Yusuf Çelik ve arkasındaki yolcu İsa Çınar yola savruldu. Ağır yaralanan gençlerden Çelik hayatını kaybetti.

    ŞEHRİ AYAĞA KALDIRAN PATLAMA

    Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir fabrikanın yüksek buhar dağıtım boru hattında meydana geldiği değerlendirilen patlama paniğe neden oldu. Patlama sesleri sonrası menfezden buhar yükselirken, patlamanın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre olayda can kaybı yaşanmazken, çevreye güvenlik şeridi çekildi. Patlama sesi, Ereğli'nin pek çok noktasından duyuldu. Fabrika yetkilileri, olayın nedeninin araştırıldığını ve durumun kontrol altına alındığını belirtti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    YAHUDİLER'DEN "SOYKIRIMI DURDUR" EYLEMİ

    İsrail’in Filistinlilere yönelik saldırılarına bir tepki de ABD’de yaşayan savaş karşıtı Yahudilerden geldi. “Barış İçin Yahudilerin Sesi” adlı gruba mensup yaklaşık 400 kişi, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun ABD Kongresi’nde yapacağı konuşma öncesinde Kongre binasında protesto gösterisi düzenledi. “İsrail’i Silahlandırmayı Bırakın” yazılı tişörtler giyen ve “Bırakın Gazze Yaşasın” ve “Yahudiler Soykırımı Durdurun Diyor” pankartları taşıyan grup, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına tepki gösterdi. Birçok gösterici gözaltına alındı.

    BURSA'DA SAĞANAK VE DOLU ETKİLİ OLDU

    Bursa’nın İnegöl ilçesinde aniden bastıran sağanak ve dolu vatandaşları hazırlıksız yakaladı. İlçe merkezi ile bazı kırsal mahallelerde etkisini gösteren sağanak, yaklaşık 20 dakika sürdü. Yunusemre Mahallesi’ndeki pazar alanındaki meyve ve sebze tezgahları ise çatıdan akan yağmurla sular altında kaldı.

    KAPADOKYA'DA ALEVLER KORKUTTU

    Nevşehir'de Kapadokya bölgesinde butik otelin teras katında çıkan yangın, bölgede hareketli anlar yaşanmasına neden oldu. Yangın, Göreme beldesinde meydana geldi. Kısa sürede büyüyen yangın, çevredeki diğer binaları da tehdit etti. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Otelde kalan vatandaşlar tahliye edildi. Yangın, ekiplerin müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü.
     
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow