Gazzeli çocukların çığlıklarını resmettiği sergi açıldı
İstanbul Taksim Meydanı'nda Gazzeli çocuk ressamların çizdiği resimlerin sergisi açıldı. Her biri ayrı bir anlam taşıyan resimler, ilk günden yoğun ilgi gördü.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Oyuncaklar, çantalar ve daha niceleri... Gazzeli çocuk ressamların çizdiği resimler, İstanbul Taksim'de sergilendi. O sergiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve İletişim Başkanı Fahrettin Altun da katıldı. 266 eser görkemli bir sergiyle gösterime sunuldu.
Bin 350 metrekarelik alana kurulan sergide, Gazzeli çocukların resimlerinden oluşan dijital gösterimler de bulunuyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sergi alanındaki bir diğer bölümde ise İsrail'in son saldırılarının ardından şehit olan çocukların eşyaları, savaşı ve yıkımı tasvir eden moloz yığınları sergileniyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şanlıurfa’da Feci Kaza: 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı, Aynı Aileden 3 Ölü!
Kan donduran cinayet! 24 yaşındaki Hatice toprağa verildi: Anneden yürek yakan feryat
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi