hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gazetede makale ile "bırak" mesajı

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    CHP’deki değişim çağrılarının öncüsü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yeni bir değişim mesajı daha yayınladı. Bir yazı kaleme alan İmamoğlu "Kimsenin CHP’ye kendi mülkü gibi bakmaya hakkı yok" dedi ve "yeni bir siyaset gerekiyor" ifadesini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Değişim çağrıları, toplantılar, sızan video konferans görüşmesi gibi CHP’deki tartışmaların merkezinde olan isim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu değişim mesajını bu kez bir yazı kaleme alarak verdi.

    Gazete Oksijen’de yayımlanan yazıda Ekrem İmamoğlu bir kez daha değişim vurgusu yaptı. İsim vermedi ama mesajlarının hedefinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vardı.

    İmamoğlu, “Demokratik liderin ülkesine, belediyesine ya da liderliğini yaptığı partiye kendi mülkü olarak bakma hakkı yoktur. Demokratik lider toplumla imzaladığı mukavele uyarınca ona verilen yetkiyi belli bir süre kullanır, ona verilen misyonu yerine getiremediğinde ve toplumsal beklentilerin gerisinde kaldığında görevi bırakmayı bilir”

    Gelecek döneme yönelik mesajlar veren İmamoğlu, “Milletimizin değişim arzusunu hayata geçirecek bir siyaset inşa etmek zorundayız. Bunun için yeni yaklaşımlar, yeni bir dil, yeni kadrolar, yeni bir örgütlenme, kısaca yeni bir siyaset gerekiyor” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yaklaşan yerel seçimlerde İmamoğlu’nun gündemindeydi. 2019 seçimleriyle "değişim" mesajını aldıklarını vurgulayan İmamoğlu, “Önümüzdeki mahalli seçimleri tekrar kazanabiliriz, kazanmalıyız, kazanacağız" dedi ve tüm vatandaşı “Geleceği beraber kurmak için yeni bir yola çımaya" davet etti.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow