FETÖ tutuklusu Ünal Takmaklı yaşamını yitirdi
FETÖ soruşturması kapsamında 28 Temmuz’da tutuklanan Uğur Soğutma'nın kurucularından ve eski ortağı Ünal Takmaklı cezaevinde kalp krizinden yaşamını yitirdi. Takmaklı hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.
Hürriyet'in haberine göre Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında 28 Temmuz’da Nazilli’de tutuklanan Uğur Soğutma'nın kurucularından ve eski ortağı Ünal Takmaklı (77) bulunduğu Menemen T Tipi Ceza İnfaz Kurumu’nda bugün kalp krizi geçirdi.
Nazilli'de yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında geçen Temmuz evlerinde gözaltına alınan Uğur Derin Dondurucu'nun sahipleri İşadamı Mehmet, Ali ve Ünal Takmaklı, çıkarıldıkları 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanmıştı. Takmaklı kardeşler Menemen T Tipi Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunuyordu.
Uğur Şirketler Grubu açıklama yaptı
Bu arada Uğur Şirketler Grubu'ndan yapılan açıklamada, Ünal Takmaklı'nın kendi şirketleriyle ortaklığı bulunmadığı belirtildi. Açıklama şöyle denildi: "Muhtelif gazetelerde ve haber sitelerinde her ne kadar "Uğur Derin Dondurucu'nun sahibi Ünal Takmaklı Cezaevinde Hayatını Kaybetti" ve benzeri şekilde haberlere yer verilmiş ise de, merhum Ünal Takmaklı'nın Müvekkilimiz Uğur Soğutma Makinaları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Uğur Motorlu Araçlar Anonim Şirketi veya Uğur Entegre Gıda Tarım ve Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nezdinde herhangi bir ortaklığı veya yöneticiliği bulunmamaktadır."
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Nişanlısı İçin Hazırladığı Sürpriz, Kabusa Döndü: Sprey Boya Patladı, Hastanelik Oldu!
Ölüm döşeğinde itiraf: Dedesi babası çıktı! DNA testi öncesi mezardan kemikleri çalındı
SON DAKİKA... Dava 8 Mayıs'a ertelendi! Mattia Ahmet Minguzzi'nin mezarına saldırı düzenlendi...
'Yetimhanelerde büyüdü' Osmanlı torununa onur madalyası
SON DAKİKA! Grand Kartal Otel Yangını Bilirkişi Raporu: 'Ayrıcalıklı Misafirler' İçin 78 Kişi Hayatını Kaybetti