Fahiş fiyatla mücadele çalışması yolda
''Fahiş fiyatla mücadelede bir çalışma var. Ve bu yasama yılı tüm kesimleri rahatlatan düzenlemeler olacak." Açıklama AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'ndan geldi. Akbaşoğlu CNN TÜRK yayınında konuştu, 'İnsanımızın alım gücünü artıracak bir çalışma olacak '' vurgusu yaptı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Fahiş fiyatla mücadele Meclis'e taşınıyor. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, CNN TÜRK yayınında konuştu. Akbaşoğlu, konuya bütüncül yaklaşmak gerek vurgusu yaptı. Çalışmanın tek bir koldan değil, farklı kurumlar tarafından yürütüldüğünü belirtti Meclis'e gelecek o çalışmanın da geçmişten bugüne yapılan çalışmaların revizesi ve üzerine yeni eklemelerle oluşacağını belirtti.
Akbaşoğlu o çalışmadaki somut adımlara ilişkin detay vermedi. Ancak tarih olarak yeni yasama yılını işaret etti. Vatandaşın alım gücünün bu çalışmayla artacağını söyledi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şanlıurfa’da Feci Kaza: 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı, Aynı Aileden 3 Ölü!
Kan donduran cinayet! 24 yaşındaki Hatice toprağa verildi: Anneden yürek yakan feryat
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi