Facianın eşiğinden dönüldü, hızını alamayan otomobil restorana daldı | Video
İstanbul Ataşehir'de direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü, restorana daldı. O sırada restoranın boş olması sayesinde kimse yaralanmadı. Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İddiaya göre cadde üzerinde aracını aşırı hızlı şekilde kullanan Mert Yiğit direksiyon hakimiyetini kaybederek bir restorana daldı. Restoran bir anda savaş alanına döndü. Olay anında restoranın boş olması ise olası bir faciayı önledi.
Gürültü ile birlikte mahalleli sokağa döküldü. İtfaiye ve polis ekipleri kısa süre içinde olay yerine geldi. Kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsünün alkolsüz olduğu belirlendi.
Dükkan sahibi ise kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Polisin kaza ile ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Elinde Türk bayrağı ile polis helikopterini selamlayan kadına plaket
Kırklareli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor
İstanbul’a Kış Gibi Hava: 7 Nisan’da Yağış ve Karla Karışık Yağmur Bekleniyor
Son Dakika... CHP Kurultayı Sonrası Gözler Özgür Özel’de: Parti İçindeki Yeni Güç Dengesi Nasıl Şekillenecek?
BUDO'da korkutan yangın! 5 kişi hastaneye kaldırıldı