Emine Erdoğan ABD'li heyeti kabul etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Amerikan Türk Konseyi yönetimi ve ABD Ticaret Odası yönetimi heyetini kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantıda çevre duyarlılığı, kadınların işgücüne katılımı, dünyanın geleceği için Türk-Amerikan ortaklığıyla geliştirilebilecek işler ve sosyal projeler konuşuldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ABD'li iş dünyası temsilcilerine böyle seslendi.
Emine Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki konukları emekli General James Jones başkanlığındaki Türk Amerikan Konseyi yönetimi ve Amerikan Ticaret Odası Türkiye ve Ortadoğu'dan sorumlu heyetiydi.
Gündemde çevresel inisiyatifler, sağlıklı yaşamla ilgili konular, "İşgücündeki kadınlar" konferansı ve Türkiye'de kurulacak "Sosyal gastronomi" merkezi projeleri vardı.
Konuşmasında himaye ettiği sıfır atık projesine değinen Emine Erdoğan, bir örnek olarak proje çerçevesinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne çöp kamyonu girmediğini söyledi.
Erdoğan, Türkiye'nin küresel işbirliklerine hazır olduğunu vurguladı.
Emine Erdoğan, "Bu ziyaretin çevre kültür eğitim sağlık gibi alanlarda işbirliklerine vesile olmasını diliyorum" dedi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Kahramanmaraş'ta, gaz sıkışması sonucu patlama: 1 yaralı
Soğuk hava Antalya'da da hissedildi, güneşe rağmen sahil boş kaldı
İSTANBUL'DA VAPURLAR ÇALIŞIYOR MU? İDO ve BUDO feribot seferleri iptal mi oldu?
SON DAKİKA... AK Parti 8. Olağan Büyük Kongresi Bugün: Erdoğan'ın 3 Başlıklı Manifestosu
Altay Soğukları Türkiye’yi Esir Aldı! Dondurucu Hava ve Kar Yağışı Etkisini Artırıyor