Ekrem İmamoğlu'ndan "Özgür Özel"siz başlangıç
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP'de cumhurbaşkanı adayının belirleneceği ön seçime katılmayacağını açıkladı. Ön seçimde tek aday İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olacak. Ancak Yavaş'ın cumhurbaşkanı adaylığı iddiasından vazgeçmediği için sonraki süreç merak edilirken, İmamoğlu da ön seçim öncesi kampanyasına başladı.
CHP'nin 23 Mart'ta cumhurbaşkanı adayını belirlemek için gerçekleştireceği ön seçime tek aday olarak girecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kampanyasını başlatıyor. İlk adres İzmir olacak. CHP lideri Özgür Özel'in ise o programa katılmayacak olması dikkat çekti.
TEK ADAY İMAMOĞLU ÇALIŞMALARINA İZMİR'DEN BAŞLAYACAK
Cumhurbaşkanı adaylığı iddiasından vazgeçmemesine rağmen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın katılmama kararı aldığı ön seçim sonrasındaki süreç merak edilirken, İmamoğlu şimdiden harekete geçti. İmamoğlu ön seçim tarihine kadar hafta sonları günde iki farklı kentte çeşitli programlara katılacak. İlk olarak ise 8 Mart Cumartesi günü İzmir'e gidecek İmamoğlu. Sadece bir program olacak o gün. 2 saat sürmesi beklenen programa belediye başkanları, ilçe başkanları ve milletvekilleri dışında partili muhtar, partili STK temsilcileri, partili kanaat önderleri ve iş dünyasından isimlerin davet edilmesi planlanıyor. Özgür Özel ise İmamoğlu'nun kampanyasının ilk günü yanında olmayacak.
İmamoğlu, İzmir’deki mesaisinin ardından Kayseri'ye geçecek. Aynı gün iftar organizasyonuna katılacak. Önseçime kadar 12 il gezmesi beklenen İmamoğlu'nun Adana, Diyarbakır, Kastamonu'ya gitmesi bekleniyor. 15 Mart'ta Ankara'da, 22 Mart'ta da İstanbul'da büyük toplantılar yapılması bekleniyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... Şişli'de Kan Donduran Ölüm! Güvenlik Görevlisi Evinde Kanlar İçinde Bulundu
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)
HABER... Başkent beyaza büründü! Ankara'da nisan ayında kar sürprizi
Caniler: Öldürdüler, tehdit ettiler, mezarını yıktılar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEM Parti heyetini kabul etti! Ziyaretin kodları: Neler yaşandı?