Ekipler her ihtimali değerlendiriyor
Antalya'da hortumun dereye sürüklediği araçta suya kapılan üniversite öğrencisi Buse Acar, arama çalışmalarının 5. Gününde de bulunamadı. Ekipler hem ormanlık alanları hem de denizi didik didik arıyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
20 yaşındaki Kader Buse Acar, Perşembe günü Antalya'yı vuran hortuma, Kemer ilçesinde otomobilin içinde annesiyle birlikte yakalandı. Annesi araçtan çıkabildi ama genç kıza hala ulaşılamadı.
Her ihtimali değerlendiren ekipler günlerdir onu arıyor. Gece ara verilen çalışmalar, günün ilk ışıklarıyla yeniden başlıyor.
Çalışmaları yakından takip eden baba Ahmet Acar, Yetkililere teşekkür etti.
Hastanede tedavi gören annesi ise taburcu oldu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)
Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nden açıklama!
HABER... Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumu nasıl? Doktoru olumlu gelişmeyi paylaştı: Kızına tepki verdi
Sırrı Süreyya Önder: Kamyon şoförlüğü de yaptı çıraklık da! İşçi, yazar, sinemacı...
HABER... Nabzı 2 kez durdu: Ameliyatı 12 saat sürdü! Sırrın Süreyya Önder yoğun bakımda