Düğündeki 200 kişi mahsur kaldı
Giresun Yağlıdere'de etkili olan sağanak nedeniyle dere taştı. Düğüne katılan yaklaşık 200 kişi mahsur kaldı. Mahsur kalanlar yoğun çalışmalar sonucu kurtarıldı.
Yağmur o kadar şiddetliydi ki dereyi taşırdı. Düğüne giden onlarca kişi mahsur kaldı.
Giresun Yağlıdere'de sağanak etkiliydi. Yağlıdere deresinin taşması sonucu Bük mahallesindeki halı saha ile kentin bağlantısını sağlayan köprü su altında kaldı, ulaşım durdu. Su altında kalan o halı sahada düğün merasimi yapılıyordu ve düğünde yaklaşık 200 kişi vardı. Köprünün kapanmasıyla 25 araç ve 200 kişi orada kaldı.
Yağlıdere Kaymakamı Yusuf Akın, herhangi bir sorun olmadığını açıkladı. Mahsur kalanlar Yağlıdere Kaymakamlığı, Yağlıdere Belediyesi, AFAD, il özel idare ve AKUT ekiplerinin çalışmaları sonucu tahliye edildi.
SON DAKİKA
-
01. 30
TEM'de zincirleme kaza! FSM girişinde trafik kilitlendi
-
00. 33
Hamas heyeti müzakereler için Kahire'de
-
23. 35
Down sendromlu çocuğu oyun salonuna almamışlardı: AVM çalışanlarına gözaltı!
-
22. 52
İsrailli esir asker: "Trump, Netanyahu'nun yalanlarının kurbanı"
-
21. 45
Beyaz Saray'dan Umman'daki görüşmeye ilk yorum
-
21. 43
SON DAKİKA ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI 12 NİSAN 2025 | Çılgın Sayısal Loto sonuçları nasıl öğrenilir? Sonuç sorgulama ekranı!