Dilek İmamoğlu'nu ziyaret eden Mansur Yavaş'tan açıklama
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mahsur Yavaş, gözaltına alınan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nu ziyaret etti. Ziyaret sonrasında açıklama yapan Yavaş, 'Dilek hanım kızgın ama morali iyi. Güçlüler' ifadelerini kullandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Mansur Yavaş, Dilek İmamoğlu ziyareti sonrasında yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:
"Üzücü olan şudur; daha önce iki üç defa ifadeye çağırıldı ve koşarak gitti. Yine aynısı yapılabilirdi. Sanki bir terörist yakalanıyor gibi 20 tane araçla gelinip, evin bu şekilde aranması hiç uygun düşmemiştir. Hukuken uygun değildir. Davet edilse Ekrem Bey giderdi. Hukukun geçerli olması gereken zamanları hep beraber konuşacağız. Akşam Özgür Bey ile Saraçhane’deyiz, bir miting yapılacak. Herkes kalbinden geçenleri, protestolarını bildirecek.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Dilek hanım kızgın ama morali iyi. Güçlüler. Sandıkları kuruluyor. Sayın Genel Başkan Özel ile görüşmedim. Ben dahil hepimiz sandığı gideceğiz ve tepkilerimizi göstereceğiz"
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şanlıurfa’da Feci Kaza: 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı, Aynı Aileden 3 Ölü!
Kan donduran cinayet! 24 yaşındaki Hatice toprağa verildi: Anneden yürek yakan feryat
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi