CNN TÜRK'e bir ödül daha
2020 Yılı En İyi Haber Görüntüsü Ödülü, CNN TÜRK'e verildi. Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri'nde CNN TÜRK kameramanı Ahmet Akpolat, Dağlık Karabağ savaşında Ermenistan İHA'sının vurulma anı görüntüsü nedeniyle ödüle layık görüldü
CNN TÜRK hızlı, objektif ve ilkeli yayınlarıyla 2. Karabağ Savaşı'nı 44 gün boyunca anbean dünyaya duyurmuş, yaptıgı haberler ses getirmişti. Savaşın en dikkat çekici görüntülerinden biri de Azerbaycan güçlerinin Ermenistan'ın insansız hava aracını vurduğu anlardı. O anları CNN TÜRK kameramanı Ahmet Akpolat görüntülemişti. Ve o görüntüler, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından ödüle layık görüldü.
Seçici kurul ayrıca Demirören Haber Ajansı'ndan Gülseli Kenarlı, Harun Uyanık ve Akif Özdemir ile Milliyet gazetesinden Cihat Aslan'ı toplum alanında yaptıkları haberler nedeniyle ödüle layık gördü.
Hürriyet gazetesinden Gülistan Alagöz ekonomi alanında, Doğan Hızlan kültür sanat alanında, Kanal D Haber'den Şevval Şirin ise TV haber alanında ödüller aldı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Eve alkollü gelen kocasını çıkan tartışmada bıçaklayarak öldürdü
Kahramanmaraş'ta, gaz sıkışması sonucu patlama: 1 yaralı
Soğuk hava Antalya'da da hissedildi, güneşe rağmen sahil boş kaldı
İSTANBUL'DA VAPURLAR ÇALIŞIYOR MU? İDO ve BUDO feribot seferleri iptal mi oldu?
SON DAKİKA... AK Parti 8. Olağan Büyük Kongresi Bugün: Erdoğan'ın 3 Başlıklı Manifestosu