hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cinayette yeni detaylar CNN TÜRK'te… Narin kaybolduğu gün mü yoksa daha sonra mı öldürüldü?

    KAYNAKSerdar Er | CNN TÜRK

    Yaşadığı köyde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran soruşturması devam ediyor. Narin'in cansız bedeni 19 gün suyun içinde kaldığı için deforme olmuş durumda. Bu hafta içinde İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan otopsi sonucunun gelmesi bekleniyor. Bu otopsi cinayeti çözer mi? Narin Güran kaybolduğu gün mü yoksa daha sonra mı öldürüldü? CNN TÜRK Muhabiri Serdar Er son gelişmeleri dron görüntüleri eşliğinde Tavşantepe Köyü’nden aktardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Arif Güran, Narin Güran’ın babası. CNN TÜRK mikrofonlarına konuştuğunda suçluların cezalandırılmasını istediğini söylemişti. Ve tabii sürecin sona ermesini beklediğini söylüyor ama ona göre şüpheli Nevzat Bahtiyar. Yani kamuoyunda itirafçı olarak adlandırılan kişi. Tavşantepe Köyü’nde Yasin Kamaloğlu’nun havadan görüntüleri ile bazı detayları aktarmak istiyorum. Şu an tam da Narin Güran’ın evinin bulunduğu alanda ve öyle bir açı yaptı ki bize şu an Narin Güran’ın evi üstteyken yandakiler ahır oluyor. Ortadaki boş alan yani alt bantın hemen üstünde Nevzat Bahtiyar’ın evi.

    Nevzat Bahtiyar'ın ifadeleri

    Bahçe kısmında sulama yaptığını iddia ederek çelişkili ifadeler kullanmıştı. Çelişkili diyoruz çünkü jandarma komutanlığındaki ifadesiyle son savcılık ifadesi birbirini tutmuyor. Ama son ifadesini destekleyen bazı unsurlar da var. Saat 6.30’da sulama yapmaya başladığını, işlerini tamamladığını ve evde bir müddet durduktan sonra da Salim Güran’la bir görüşme gerçekleştirdiğini, Salim Güran’a evde suların akmadığını belirterek sorunun giderilmesini istediğini belirtti. Salim Güran da ona yetkililere haber vereceğini söylüyor. Bahçeye çıkıp annesinin evindeki suyla sulama yaptığını söylüyor. O esnada Salim Güran’ın, Arif Güran’ın evinin bahçe tarafında olduğunu söylüyor. Kur’an kursu tarafından geldiğini söylüyor. Araçlarını sağlı sollu park ettiklerini belirtiyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cesedin gömülme süreci

    Aslında Nevzat Bahtiyar’ın süreci gömme süreci tam da bu noktada başlıyor. Salim Güran’a ait aracın içinde battaniyeye sarılı bir ceset gördüğünü ama Narin’e ait olduğunu bilmediğini söylüyor. O cesedi çuvala koyup Eğertutmaz Deresi’ne doğru gittiğini belirtiyor. Saatler 15.40’ı gösterdiğinde de o noktada güvenlik kamerasına görüntüsü de yansıyor. 15.15’ten sonra 15.21 ve 15.47 saatlerine emniyet yetkilileri dikkat çekiyor. Salim Güran ile berberler o saatlerde. Peki Nevzat Bahtiyar’ın ifadelerini kabul etmeyen kim? Salim Güran ve akrabaları.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow