hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP'den ‘Yaşam Hakkı’ Mitingi

    KAYNAKCNN TÜRK

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Beşiktaş Meydanı'nda düzenlenecek olan ‘Teröre ve Şiddete Karşı Yaşam Hakkı Mitingi’ öncesinde miting alanında incelemelerde bulundu. Özel, İstanbulluları mitinge davet etti, “Hep beraber teröre, şiddetin her türlüsüne inat, yaşam hakkını savunacağız” ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Beşiktaş Meydanı'nda düzenlenecek mitingin yapılacağı alanı inceledi. Teröre ve Şiddete Karşı Yaşam Hakkı Mitingi'ne “Bu ülkeyi kurtaranlar, bu Cumhuriyeti kuranlar korkmadılar. Biz de korkmuyoruz. Siz de korkmayın” sözleriyle davet etti.

    Mitingin konusu aslında kadın cinayetleri olacaktı, ancak TUSAŞ'a yönelik gerçekleştirilen terör saldırısının ardından miting ‘Teröre ve Şiddete Karşı Yaşam Hakkı’ adını aldı.

    -          "Terörün bir amacı vardı hepimizi sindirmek. Bu mitingimizde sinmeyeceğimizi, korkmadığımızı ve hep birlikte bu meydanda yaşam hakkını savunacağımızı ifade etmeye geldik"

    Miting pazar günü saat 14:30'da düzenlenecek. Özel ise bir gün önceden miting alanına geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ile birlikte alanı inceledi ve miting çağrısı yaptı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow