Canlı yayında bir kadını tehdit etti, tutuklandı
Sosyal medyada bir kişi, tartıştığı kadına küfürler savurup, "Sonun Özgecan gibi olacak" diyerek tehdit etti. Harekete geçen ekipler tehditler savuran şahsı kıskıvrak yakaladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Kan donduran tehditlerle sosyal medyayı ayağa kaldırdı, polis anında yakaladı.
Bir sosyal medya uygulamasında yapılan canlı yayında, karşısındaki kadınla tartışan Azerbaycan uyruklu S.B., bir anda tehdit ve küfürler savurmaya başladı. Sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı Sanal Devriye Ekipleri harekete geçerek, şahsın kimliğini tespit etti. Operasyon düzenleyen ekipler, S.B.'yi Fatih'te gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen şahıs, silahla tehdit suçundan tutuklandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)
Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nden açıklama!
HABER... Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumu nasıl? Doktoru olumlu gelişmeyi paylaştı: Kızına tepki verdi
Sırrı Süreyya Önder: Kamyon şoförlüğü de yaptı çıraklık da! İşçi, yazar, sinemacı...
HABER... Nabzı 2 kez durdu: Ameliyatı 12 saat sürdü! Sırrın Süreyya Önder yoğun bakımda