'Can kaçakçıları'na suç üstü
Artvin’in Hopa İlçesi Sarp Sınır Kapısı'ndan geçiş yapan bir otobüsteki özel bölmede gizlice Türkiye'ye sokulmak istenen 15 Pomeranian Boo yavrusu köpek ele geçirildi.
Artvin Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, ülkeye yasa dışı yollardan köpek yavruları getirildiğinin belirlenmesi sonrasında harekete geçen Sarp Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, Gürcistan'dan giriş yapmak üzere Sarp Gümrük Kapısı'na gelen U.K. yönetimindeki yolcu otobüsünü X-Ray cihazıyla taradı.
Yapılan aramada, aracın ön iki tekeri arasına saklanmış özel bölmede 3 kutu içerisinde Pomeranian cinsi 15 yavru köpek ile bazı araç yedek parçaları ve köpekleri beslemek için kullanıldığı sanılan 40 kilo kavurma ele geçirildi.
Köpekler ve araç yedek parçalarının otobüs yolcularından İran uyruklu M.M.’ye ait olduğu belirlendi. Köpeklere, ele geçirilen malzemelere ve otobüse el konuldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA... AK Parti 8. Olağan Büyük Kongresi Bugün: Erdoğan'ın 3 Başlıklı Manifestosu
Altay Soğukları Türkiye’yi Esir Aldı! Dondurucu Hava ve Kar Yağışı Etkisini Artırıyor
İstanbul'da akıl almaz olay! Tavanı delip daireye girdi: Anne kıza dehşeti yaşattı!
HABER... Araştırma sürüyor: 5 gündür arazinin ortasında yanıyor
SON DAKİKA... Megakent bembeyaz: İstanbul için yeni uyarı geldi! Pazartesi okullar tatil olacak mı?