Buzlu yolda servis devrildi
İstanbul Havalimanı'na personel taşıyan servis kaza yaptı. Nedeni ise buzlu yoldu. 9 kişi yaralandı, 1'inin durumu ağır.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İşçileri taşıyan servis aracı, Arnavutköy Tayakadın yol ayrımından İstanbul Havalimanı istikametine doğru gidiyordu. Havalimanına temizlik personeli taşıyan midibüs sürücüsü kaygan yolda direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Araç bariyerlere çarptı ve devrildi.
Buzlu yolda diğer araçlar da duramadı.
Midibüs yan yatarken, arkadan gelen başka bir otomobil de duramadı. Midibüse çarpmamak için sürücüsü direksiyonu çevirirken, araç başka bir otomobile çarptı. Bu kazada da iki aracın sürücüsü yara almadan kurtuldu.
Havalimanına temizlik personeli taşıyan araçtaki 9 kişi ise yaralandı. Yaralılardan birinin durumu ağır.
Jandarma trafik ekipleri ise olay sonrası, buzlu yolda başka kazaların yaşanmaması için güvenlik önlemleri aldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şanlıurfa’da Feci Kaza: 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı, Aynı Aileden 3 Ölü!
Kan donduran cinayet! 24 yaşındaki Hatice toprağa verildi: Anneden yürek yakan feryat
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi