hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükerşen'den CHP’ye sert eleştiriler!

    25 yıldır yürüttüğü Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen, partisi CHP’ye bazı eleştiriler sıraladı. “Cesaretle, hiç çekinmeden söylüyorum" diyen Büyükerşen, “Eskiden CHP’liler geçimsizlik, kıskançlık, iftiralar gibi eğilimler içindeydi, bugün daha da bozulmuş vaziyette" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    25 yıllık Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı 31 Mart'ta sona erecek olan Yılmaz Büyükerşen, partililere bazı eleştiriler yöneltti.

    Büyükerşen, “Geçimsizlik, anlaşmazlık, kıskançlıklar, iftiralar, ters yorumlar, herkes birbirinin ayağının altına karpuz kabuğu koyma gibi eğilimler içerisinde. Nasıl bu parti adam olacak diye düşünüp durmuşumdur” sözlerini kullandı.

    Gençlik yıllarının CHP’sinden bahsederek sözü bugüne getiren Yılmaz Büyükerşen, “CHP’nin büyük hastalıklarından biri, adeta bir virüs, mikrop gibi siyasetle uğraşan insanlar arasında ne yazık ki var. Bunu cesaretle hiç çekinmeden söylüyorum, hocalık vasfıma sığınarak söylüyorum” dedi.

    Hedefinde mevcut CHP’li siyasiler olan Yılmaz Büyükerşen, aday tanıtım toplantısında konuştu ve “Uzun gençlik yıllarımda da üniversite yıllarımda da aynı şeyleri gördüm ve hala da bugünkü siyasette de biraz daha bozulmuş vaziyette” ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow