Bolu Belediyesi'nde akraba ataması
Bolu Kartalkaya’daki yangın faciasıyla birlikte Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Kuzeni Sedat Gülener’i İtfaiye Müdürlüğü’ne atadığı ortaya çıkmıştı. Sedat Gülener’in eşi Gülten Gülener’in de Bolu Belediyesi'ne ait olan bir şirkette yetkili müdür olarak görev yaptığı öğrenildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Bolu Kartalkaya'da 78 vatandaşın hayatını kaybettiği yangın faciasının ardından Tanju Özcan'ın, kuzeni Sedat Gülener'i belediye başkan yardımcılığı ve itfaiye müdürlüğünü atadığı ortaya çıkmıştı.
Özcan'ın, Bolu Belediyesi'nde bir akraba ataması daha yaptığı belirlendi.
Kuzen Sedat Gülener'in eşi Gülten Gülener'in de yüzde yüz hissesi Bolu Belediyesi'ne ait olan Bol Tur Turizm Şirketi'nde yetkili müdür olarak görev yaptığı belirlendi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Ayrıca, Sedat Gülener ve eşi Gülten Gülener'in, Bolu Belediyesi'ne ait otobüs ihalesinde karşılıklı sözleşme imzaladıkları ileri sürüldü.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
6.2'lik depremi sonrası çarpıcı sözler: Zemin ve eviniz sağlamsa; rahat uyuyabilirsiniz
EN GÜZEL RESİMLİ CUMA MESAJLARI: Güzel Dualı, Türk Bayraklı, Resimli, Yazılı, Ayetli 25 Nisan Cuma Mesajları!
KÜTAHYA FAY HATTI HARİTASI AFAD: Kütahya fay hatları nereden geçiyor, hangi ilçelerden? Kütahya'da deprem riski var mı?
SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ: "İstanbul'daki Depremi ABD Savaş Gemisi HAARP İle Tetikledi" Yine Aynı Komplo Teorisi...
İstanbullular deprem endişesiyle bir geceyi daha dışarıda geçirdi