Bıçaklanıp aşağı atıldı
Esenyurt'ta husumetli Afganlar arasında çıkan yumruklu kavgada bir genç, sırtından bıçaklanıp 2 metre yüksekliğindeki kaldırımdan atıldı. Dehşet dolu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Tartışma bir anda kavgaya döndü. İçlerinden biri dehşeti yaşadı. Önce bıçaklandı, ardından kaldırımdan aşağı atıldı.
Güvenlik kameraları bu görüntüleri kaydettiğinde tarih 21 Nisan'ı gösteriyordu. Husumetli iki grup sokakta yürüyordu. Tamamı Afganistan uyruklu olan gençler tartışmaya başladı. Ardından yumruklar konuştu. Korku dolu anlar bununla sınırlı kalmadı. Gruptaki bir genç, sırtından bıçaklanıp yaklaşık 2 metre yükseklikteki kaldırımdan atıldı.
Kavgaya karışanlar olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, 11 şüpheliyi tek tek tespit ederek yakaladı. Adliyeye sevk edilen 11 şüpheliden 6’sı çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı. 5 şüpheli hakkında ise sınır dışı kararı verildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dikkat! Tarih belli oldu... Meteoroloji duyurdu: Kar geri geliyor!
Toz Taşınımı Hayatı Felç Etti: Araçlar Tozla Kaplandı, Görüş Mesafesi Düştü!
Görüntüler çok konuşulmuştu! Polat çiftine yönelik uyuşturucu soruşturmasında Adli Tıp Kurumu raporuna ulaşıldı
Oğlunun katilleri ile yüzleşti! Annenin sözleri yürek yaktı
Yazılımcıya Kanlı İnfaz: Cesedi Parçalanıp Havalandırmaya Saklandı!