Belediye çalışanı kabusu oldu
Yazılım Mühendisi Öner Aykut, scooter ile istanbul Kadıköy'de ilerliyordu. Bisiklet yolunda duran belediye aracını fark etti. Aykut, uyardığı belediye çalışanının tekme ve yumruklu saldırısına uğradı. CNN TÜRK muhabiri Merve Tokaz ile kameraman Mehmet Bulut'un haberi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Yazılım Mühendisi Öner Aykut, Kadıköy Bağdat Caddesi'nde bisiklet yolu üzerinde scooter ile ileriliyordu. O sırada buraya park etmiş bir belediye aracını fark etti. "Buraya park etmeniz uygun değil" dedi, belediye çalışanı tarafından tekme ve yumruklu saldırıya uğradı. Öner Aykut canını zor kurtardı. Savcılığın yolunu tutarak belediye çalışanından şikayetçi oldu. O belediye çalışanı hakkında inceleme başlattı.
O kavgaya neden olan tartışmaya gelince caddede bisiklet yolu işgal altında. Öyle ki bisikletliler bile duruma alışık. Bisiklet ve scooter kullanıcıları her an risk altında. Tek istedikleri ise güvenle seyahat edebilmek.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dikkat! Meteoroloji yeniden uyardı: Etkisi günlerce sürecek! Kar, sağanak, fırtına...
Devre mülk sahiplerini dolandıran çete çökertildi
Zincirleme kaza! Ankara istikameti ulaşıma kapandı
HABER... Karadeniz'de iki mevsim; sahilde piknik, yükseklerde kayak
Özgür Özel'in yol haritası! Bundan sonra ne yapacak? Abdulkadir Selvi yazdı...