Bekçiyi şehit eden şoföre 43 hapis istemi!
İstanbul Küçükçekmece'de alkollü bir şoför, uygulama noktasında görev alan bekçi Kansu Turan’a çarparak şehit etmişti. Hakkında iddianame hazırlanan o şüphelinin 25 yıldan 43 yıl 9 aya kadar hapsi istendi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Küçükçekmece'de 21 Mayıs gece saat 02.00 sıralarında polisin dur ihtarına uymayan sürücü Önder Çınar, Atakent Mahallesinde denetim yapan gece bekçileri Kadir Aykutluğ ve Kansu Turan’a çarptı. Kansu Turan, şehit oldu. Sürücü Önder Çınar hakkında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca iddianame düzenlendi. İddianamede Önder Çınar'ın olaydan hemen sonra saat 02.49' da alınan alkol raporunda 1,55 promil alkollü olduğuna yer verildi. Soruşturma başlatan savcılıkta şüpheli Önder Çınar hakkında "Kasten Öldürme" ve "Kasten öldürmeye teşebbüs" suçlarından 25 yıldan 43 yıl 9 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi. İddianame kabul edildi.
Şüpheli önümüzdeki günlerde Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şanlıurfa’da Feci Kaza: 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı, Aynı Aileden 3 Ölü!
Kan donduran cinayet! 24 yaşındaki Hatice toprağa verildi: Anneden yürek yakan feryat
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi