Battal İlgezdi: "Dedemin tarlasını yazmamışlar çok üzüldüm"
CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, bugün Battal İlgezdi ile birlikte, İstanbul Anadolu Adliyesi'ne giderek, savcılığa basına yansıyan tüm iddiaların araştırılması için başvuruda bulundu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Battal İlgezdi adliye çıkışında "Alnımız ak yüzümüz paktır. Bu konuda çok rahatız. Tek bir şeye üzüldüm. Dedemin tarlası vardı onu yazmamışlar ona çok üzüldüm" dedi.
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Murat Karayalçın ise şu açıklamayı yaptı: "1990 tarihli 3628 sayılı mal bildiriminde bulunulması ve rüşvet ve yolsuzlukla mücadele kanunu başlığını taşıyan bir yasamız var. Burada iki unsur önemli; Bu yasa kapsamına giren kamu görevlileri sahip oldukları malları bildirmeleri gereken yerle bildirmişler midir? İkincisi acaba gelirleri bu edindikleri malı almalarına yetecek düzeyde midir? Bu yasa bu iki konuyu da kapsamakta. Bizim yaptığımız suç duyurusu bu iki sorunun da yanıtını beraberinde getirecektir."
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bungalovda gizli kamera skandalı... Tek tek kontrol edilecek
İSTANBUL’DA ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'un 21 ilçesinde elektrik kesintisi!
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)
Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nden açıklama!
HABER... Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumu nasıl? Doktoru olumlu gelişmeyi paylaştı: Kızına tepki verdi